Lee's Feature Complete PDE

Share you PDE file with our community

Posts: 327
Joined: Tue Mar 22, 2011 12:45 am
Location: San Diego, CA
PostPosted: Mon Mar 02, 2015 8:57 pm
Can you explain your memory use? How do you modify your memory? I assume you can from the RA memory in the app? Are they custom locations?
User avatar
Posts: 5414
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:42 am
PostPosted: Tue Mar 03, 2015 6:02 am
Yes. Custom locations. I use the direct http calls to modify them or a web page form I have created. The RA app does not currently have a way to change custom memory locations. I believe the android one does. I try to use memory rather than hardcoding so I can modify everything on the fly without recompiling. I've gone about a year or so without any major modifications thanks to this.

Posts: 178
Joined: Wed Nov 12, 2014 3:10 pm
Location: An Oklahoman in Ohio
PostPosted: Mon Jun 22, 2015 9:37 pm
I didn't see it listed here so i thought i would ask, do you run any cloud and lightning code along with your sun location code? I am hoping to be able to incorporate both.
Image
User avatar
Posts: 5414
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:42 am
PostPosted: Tue Jun 23, 2015 7:55 am
Not yet. The SunLocation is used to get the date/time for your main LED schedule. I haven't looked closely at the cloud/lightnign code yet, but I believe you still need to set manually your lighting schedule. The SunLocation class will set the schedule in Memory if you're using Internal Memory today.
User avatar
Posts: 5414
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:42 am
PostPosted: Mon Jul 13, 2015 1:03 pm
Roberto,

I can no longer post my code. It's > 60,000 characters. I'm at 69k :)
User avatar
Posts: 1833
Joined: Sun Apr 21, 2013 6:25 am
Location: Davie, FL
PostPosted: Mon Jul 13, 2015 1:18 pm
You broke the forum.
User avatar
Posts: 5414
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:42 am
PostPosted: Mon Jul 13, 2015 1:34 pm
67504 characters, 5338 words, 1915 lines of code.

Posts: 12455
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Mon Jul 13, 2015 3:33 pm
:lol:
Roberto.

Posts: 153
Joined: Mon Oct 15, 2012 7:21 pm
Location: Albany, GA
PostPosted: Mon Jul 13, 2015 3:35 pm
MDB1029 wrote:I didn't see it listed here so i thought i would ask, do you run any cloud and lightning code along with your sun location code? I am hoping to be able to incorporate both.


I use the sunclass in my code as well as cloud and lighting....not sure of the link but check out my code.

Sent from my Samsung Galaxy Note 3
User avatar
Posts: 5414
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:42 am
PostPosted: Mon Jul 13, 2015 3:58 pm
Yes of course :)
PreviousNext

Return to My PDE/INO file

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron