INO broken??

Share you PDE file with our community

Posts: 180
Joined: Thu Apr 05, 2012 6:20 am
Location: JHB, South Africa
PostPosted: Wed Jun 19, 2013 9:40 am
Hi guys,

I just had to resetup my Vortech - now when i try reupload my code (the one ive been using for the last while with no changes made) it tells me sketch too big.

WTF

Only different enviroment variable is that I upgraded to 1.0.9

So now my tank is sitting dead.....problem
Attachments
RollBack_Homescreen.ino
(3.84 KiB) Downloaded 84 times
Image

Posts: 11842
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Wed Jun 19, 2013 10:05 am
As with every update/patch, there is always increase in code size by the bugs that get fixed.
You can try reducing code size by not using large fonts.
Roberto.

Posts: 180
Joined: Thu Apr 05, 2012 6:20 am
Location: JHB, South Africa
PostPosted: Wed Jun 19, 2013 10:13 am
rimai wrote:As with every update/patch, there is always increase in code size by the bugs that get fixed.
You can try reducing code size by not using large fonts.


I'll try do that

Is there any way to rollback to 1.0.7 or not advisable?

I removed the LargeText and its back online now, but my screen doesnt look pretty :(

anyway, thanks roberto
Image

Posts: 11842
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Wed Jun 19, 2013 10:40 am
Yes, to roll back, download the previous libraries here:
https://github.com/reefangel/Libraries/tags
Maybe it is time to upgrade?
Roberto.

Posts: 180
Joined: Thu Apr 05, 2012 6:20 am
Location: JHB, South Africa
PostPosted: Wed Jun 19, 2013 1:05 pm
rimai wrote:Yes, to roll back, download the previous libraries here:
https://github.com/reefangel/Libraries/tags
Maybe it is time to upgrade?


Lol.

Maybe....I'm always open to donations :P

Is it gonna give me issues when I hook up my ato? At the moment the float switches aren't connected....
Image

Posts: 11842
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Wed Jun 19, 2013 1:10 pm
Why would you think there would be problems with ATO?
Roberto.

Posts: 180
Joined: Thu Apr 05, 2012 6:20 am
Location: JHB, South Africa
PostPosted: Wed Jun 19, 2013 2:39 pm
rimai wrote:Why would you think there would be problems with ATO?


not necessarily a problem, but will it give me "sketch too big" error?

It's making me nervous to update libraries after this...
Image

Posts: 11842
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Wed Jun 19, 2013 2:51 pm
Not sure.
Try it :)
Roberto.

Posts: 180
Joined: Thu Apr 05, 2012 6:20 am
Location: JHB, South Africa
PostPosted: Thu Jun 20, 2013 7:06 am
rimai wrote:Not sure.
Try it :)


lol

Yeah just need to get a pump for my ato ;)
Image

Return to My PDE/INO file

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests