ATO code for two tanks

Do you have a question on how to do something.
Ask in here.

Posts: 2
Joined: Tue Feb 09, 2021 8:22 pm
PostPosted: Thu Feb 11, 2021 8:07 pm
I want to use my reef angel as an ATO for two different tanks. I want to use the High ATO position for one tank and the Low for another. I will be using two different pumps. I want the high ATO to trigger one pump and the low to trigger another. I’ve only used the wizard previously so I’m not familiar with coding. Any help would be appreciated.

Posts: 12772
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Fri Feb 12, 2021 5:14 pm
Try this:
Code: Select all
ReefAngel.Relay.Set( Port1,ReefAngel.HighATO.IsActive() );
ReefAngel.Relay.Set( Port2,ReefAngel.LowATO.IsActive() );
Roberto.

Posts: 2
Joined: Tue Feb 09, 2021 8:22 pm
PostPosted: Sat Feb 13, 2021 8:09 pm
Thank you! Is it possible to assign different ATO timeout values to each of these? Or do I have to just set a global time for the ATO timeout?

Posts: 12772
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Sun Feb 14, 2021 11:05 pm
This code has no timeout. You won't be able to do it two ATOs with timeout without custom coding.
Roberto.

Return to How do I code ...

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 7 guests

cron