Trouble Calibrating PH Probe

New members questions

Posts: 8
Joined: Fri May 05, 2017 10:08 pm
PostPosted: Fri May 19, 2017 6:01 pm
That's with absolutely nothing plugged in! I don't have float valves installed yet.

Posts: 11645
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Fri May 19, 2017 6:26 pm
That doesn't make sense.
Something is grounding the water.
Are you sure you don't have any pump plugged in. Even the ones not connected to RA?
Roberto.

Posts: 8
Joined: Fri May 05, 2017 10:08 pm
PostPosted: Sun May 28, 2017 1:54 pm
That's correct, no electrical part whatsoever.

Posts: 92
Joined: Fri Nov 14, 2014 8:27 am
PostPosted: Thu Jun 01, 2017 6:17 pm
My temp probe goes bad and does this to me. Have you checked that?
Image
Previous

Return to For New Members

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest