RA portal charts does not have new data

New members questions

Posts: 173
Joined: Fri Dec 26, 2014 6:38 pm
PostPosted: Thu Dec 29, 2016 7:54 pm
heres what I got
CMD
get e

wifly-GSX Ver: 4.41 Build: r1057, Jan 17 2014 10:26:29 on RN-131
SSID=WiFly-GSX-db
Pass=
Linkmon=3600
Beacon=102
Reboot=0
IF=UP
DHCP=ON
IP=192.168.0.34:2000
NM=255.255.255.0
GW=192.168.0.1
HOST=198.171.134.6:80
PROTO=TCP,
MTU=1524
FLAGS=0x6
TCPMODE=0x0
BACKUP=0.0.0.0
OPEN=
CLOSE=
REMOTE=
FlushSize=1420
MatchChar=0
FlushTimer=5
IdleTimer=3
CmdChar=$
DNS=192.168.0.1
Name=www.reefangel.com
Backup=rn.microchip.com
Lease=86400
FTP=198.175.253.161:21
File=wifly-GSX.img
User=roving
Pass=Pass123
Dir=public
Timeout=200
FTP_mode=0x0
SSID=Joshua2001
Chan=0
ExtAnt=0
Join=1
Auth=OPEN
Mask=0x1fff
Rate=12, 24 Mb
Linkmon=5
Passphrase=Tes
EAP_Id=userid
EAP_User=peap-user
SleepTmr=0
WakeTmr=0
Trigger=0x10
Autoconn=0
IoFunc=0x0
IoMask=0x20f0
IoValu=0x0
DebugReg=0x0
PrintLvl=0x0
LaunchStr=web_app
TimeEna=0
TIMEADR=64.90.182.55:123
Zone=7
Baudrate=57600
Flow=0x0
Mode=0x2
Cmd_GPIO=0
JoinTmr=1000
Replace=0x24
DeviceId=ReefAngelWifi
Password=
Format=0x0
Signal=0
Average=5
BCAST=255.255.255.255:55555
Interval=0x7
Backup=0.0.0.0:0
Sensor=0x0
SensePwr=0x0
<4.41>
Last edited by Reefology on Thu Dec 29, 2016 8:36 pm, edited 1 time in total.
Image

Posts: 12269
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Thu Dec 29, 2016 8:00 pm
You didn't do it correctly.
The host is still the old one:
HOST=198.171.134.6:80
After entering command mode you need to enter these three commands:
Code: Select all
set i h 104.36.18.155
save
reboot

Copy and paste the whole log when you do it just so we can see what went wrong.
Roberto.

Posts: 173
Joined: Fri Dec 26, 2014 6:38 pm
PostPosted: Thu Dec 29, 2016 8:08 pm
sure I did something wrong but heres what I got.

‰ñúã6‘;öÇfiûÊÊ9ßã˝ª+
î˝¥lú>i.‘fi.¥—∆ãn˝ÏˆúãN‘;9&)Ê.»˝ßɲ{+.¨ˇ.|ú$$$

ERR: ?-Cmd
<4.41>
set i h 104.36.18.155

AOK
<4.41>
save

Storing in config
<4.41>
reboot

*Reboot*.HTTP/1.1 400 Bad Request
Content-Type: text/html; charset=us-ascii
Server: Microsoft-HTTPAPI/2.0
Date: Fri, 30 Dec 2016 03:06:32 GMT
Connection: close
Content-Length: 311

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN""http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<HTML><HEAD><TITLE>Bad Request</TITLE>
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" Content="text/html; charset=us-ascii"></HEAD>
<BODY><h2>Bad Request</h2>
<hr><p>HTTP Error 400. The request is badly formed.</p>
</BODY></HTML>
Image

Posts: 173
Joined: Fri Dec 26, 2014 6:38 pm
PostPosted: Thu Dec 29, 2016 8:11 pm
CMD
set i h 104.36.18.155

AOK
<4.41>
save

Storing in config
<4.41>
reboot

*Reboot*.

I tried it again and now got this which looks right to me...which means absolutely nothing :)
Image

Posts: 173
Joined: Fri Dec 26, 2014 6:38 pm
PostPosted: Thu Dec 29, 2016 8:15 pm
ok, got the new host
ERR: ?-Cmd
<4.41>
get e

wifly-GSX Ver: 4.41 Build: r1057, Jan 17 2014 10:26:29 on RN-131
SSID=WiFly-GSX-db
Pass=
Linkmon=3600
Beacon=102
Reboot=0
IF=UP
DHCP=ON
IP=192.168.0.34:2000
NM=255.255.255.0
GW=192.168.0.1
HOST=104.36.18.155:80
PROTO=TCP,
MTU=1524
FLAGS=0x6
TCPMODE=0x0
BACKUP=0.0.0.0
OPEN=
CLOSE=
REMOTE=
FlushSize=1420
MatchChar=0
FlushTimer=5
IdleTimer=3
CmdChar=$
DNS=192.168.0.1
Name=www.reefangel.com
Backup=rn.microchip.com
Lease=86400
FTP=198.175.253.161:21
File=wifly-GSX.img
User=roving
Pass=Pass123
Dir=public
Timeout=200
FTP_mode=0x0
SSID=Joshua2001
Chan=0
ExtAnt=0
Join=1
Auth=OPEN
Mask=0x1fff
Rate=12, 24 Mb
Linkmon=5
Passphrase=Tes
EAP_Id=userid
EAP_User=peap-user
SleepTmr=0
WakeTmr=0
Trigger=0x10
Autoconn=0
IoFunc=0x0
IoMask=0x20f0
IoValu=0x0
DebugReg=0x0
PrintLvl=0x0
LaunchStr=web_app
TimeEna=0
TIMEADR=64.90.182.55:123
Zone=7
Baudrate=57600
Flow=0x0
Mode=0x2
Cmd_GPIO=0
JoinTmr=1000
Replace=0x24
DeviceId=ReefAngelWifi
Password=
Format=0x0
Signal=0
Average=5
BCAST=255.255.255.255:55555
Interval=0x7
Backup=0.0.0.0:0
Sensor=0x0
SensePwr=0x0
<4.41>
Last edited by Reefology on Thu Dec 29, 2016 8:35 pm, edited 1 time in total.
Image

Posts: 173
Joined: Fri Dec 26, 2014 6:38 pm
PostPosted: Thu Dec 29, 2016 8:18 pm
charts still showing data from 12/23
Image

Posts: 12269
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Thu Dec 29, 2016 8:49 pm
It shows data to me.
The controller only sends data every 5 minutes. You just needed to wait.
Roberto.

Posts: 173
Joined: Fri Dec 26, 2014 6:38 pm
PostPosted: Thu Dec 29, 2016 10:04 pm
ok, thanks Roberto for putting up with my ignorance.
Image

Posts: 105
Joined: Wed Nov 18, 2015 9:16 pm
PostPosted: Sat Feb 11, 2017 8:28 pm
The macro that Rimai directs everyone to try was posted in 2014. If the servers were changed would something need to be changed to point to the new servers?

Posts: 12269
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Sat Feb 11, 2017 8:42 pm
No.
Although the post is old. The attachment is new and updated.
Roberto.
PreviousNext

Return to For New Members

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron