Page 1 of 1

Trouble uploading from wizord

Posted: Sun Sep 16, 2012 3:39 pm
by Gideon1
My controler won't update from wizord. I was given a patch to fix repeat dosing problem and tried to generate and upload codes but keep getting error. Here is what i'm trying to do but i get error on bottom of wizord that I can't copy (don't know where clipbord is) wont copy and paste, the normal way. Hope someone can help me, it's been like 4-hours all that's on in tank is my heater pluged into the wall :|

#include <ReefAngel_Features.h>
#include <Globals.h>
#include <RA_Wifi.h>
#include <Wire.h>
#include <OneWire.h>
#include <Time.h>
#include <DS1307RTC.h>
#include <InternalEEPROM.h>
#include <RA_NokiaLCD.h>
#include <RA_ATO.h>
#include <RA_Joystick.h>
#include <LED.h>
#include <RA_TempSensor.h>
#include <Relay.h>
#include <RA_PWM.h>
#include <Timer.h>
#include <Memory.h>
#include <InternalEEPROM.h>
#include <RA_Colors.h>
#include <RA_CustomColors.h>
#include <Salinity.h>
#include <RF.h>
#include <IO.h>
#include <ORP.h>
#include <AI.h>
#include <ReefAngel.h>

////// Place global variable code below here


////// Place global variable code above here


void setup()
{
// This must be the first line
ReefAngel.Init(); //Initialize controller
ReefAngel.AddStandardMenu(); // Add Standard Menu

// Ports toggled in Feeding Mode
ReefAngel.FeedingModePorts = Port1Bit;
// Ports toggled in Water Change Mode
ReefAngel.WaterChangePorts = Port1Bit | Port5Bit;
// Ports toggled when Lights On / Off menu entry selected
ReefAngel.LightsOnPorts = 0;
// Ports turned off when Overheat temperature exceeded
ReefAngel.OverheatShutoffPorts = 0;
// Use T1 probe as temperature and overheat functions
ReefAngel.TempProbe = T1_PROBE;
ReefAngel.OverheatProbe = T1_PROBE;
// Set the Overheat temperature setting
InternalMemory.OverheatTemp_write( 869 );


// Ports that are always on
ReefAngel.Relay.On( Port1 );
ReefAngel.Relay.On( Port5 );

////// Place additional initialization code below here


////// Place additional initialization code above here
}

void loop()
{
ReefAngel.StandardLights( Port2,21,30,10,0 );
ReefAngel.StandardLights( Port3,10,0,21,30 );
ReefAngel.StandardLights( Port4,10,30,21,30 );
ReefAngel.StandardHeater( Port6,787,815 );
ReefAngel.DosingPumpRepeat( Port7,420,1440,20 );
ReefAngel.DosingPumpRepeat( Port8,425,1440,20 );
////// Place your custom code below here


////// Place your custom code above here

// This should always be the last line
ReefAngel.ShowInterface();
}

Re: Trouble uploading from wizord

Posted: Sun Sep 16, 2012 4:30 pm
by rimai
Code compiles file here.
It must be the file you are using.
Try the attached one.

Re: Trouble uploading from wizord

Posted: Sun Sep 16, 2012 5:51 pm
by Gideon1
Thanks for getting back with me....but this still is not working...can you log in and see for your self?

Re: Trouble uploading from wizord

Posted: Sun Sep 16, 2012 5:58 pm
by rimai
sure, pm me the id

Re: Trouble uploading from wizord

Posted: Sun Sep 16, 2012 6:06 pm
by rimai
For your reference in the future, here is a link that has the shortcut keys for copy and paste:
http://wiki.answers.com/Q/What_are_hot_ ... plications