pH

User avatar
Posts: 818
Joined: Tue May 29, 2012 2:12 pm
Location: Christopher, IL
PostPosted: Wed Jun 06, 2012 12:24 pm
I have a gas heater, but the line has been turned off for two months....That's the only thing gas in my house...no other appliances. The dryer is found upstairs and vents outside...my sump is in the basement with windows open 24/7 for gas exchange. I find it weird that on the weekly ph chart it shows it throughout the day at set times? I'm thinking is my pH dropped like that (in real life) I would have some acid cooked fish???
Out for now...but not over.

VISIT: Ethernet Module/Wifi Alternative
User avatar
Posts: 818
Joined: Tue May 29, 2012 2:12 pm
Location: Christopher, IL
PostPosted: Wed Jun 06, 2012 12:31 pm
hmmm...on my chart I'm showing 07:39 on my pH drop....to 5.63
Out for now...but not over.

VISIT: Ethernet Module/Wifi Alternative
User avatar
Posts: 818
Joined: Tue May 29, 2012 2:12 pm
Location: Christopher, IL
PostPosted: Wed Jun 06, 2012 12:32 pm
And all last week...07:30 I have dropped...
Out for now...but not over.

VISIT: Ethernet Module/Wifi Alternative

Posts: 12422
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Wed Jun 06, 2012 1:14 pm
I also noticed that you are sending data to the portal through the Client as well as the controller.
I would highly suggest you disabling the Client sending data and leave just the controller handle that.
Roberto.
User avatar
Posts: 818
Joined: Tue May 29, 2012 2:12 pm
Location: Christopher, IL
PostPosted: Wed Jun 06, 2012 1:24 pm
Can i get a webbanner with just the controller sending portal data?
Out for now...but not over.

VISIT: Ethernet Module/Wifi Alternative

Posts: 12422
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Wed Jun 06, 2012 1:28 pm
yes
Roberto.
User avatar
Posts: 818
Joined: Tue May 29, 2012 2:12 pm
Location: Christopher, IL
PostPosted: Wed Jun 06, 2012 2:00 pm
done. so this ph issue could be power draw? Its happening everyday at 0730
Out for now...but not over.

VISIT: Ethernet Module/Wifi Alternative

Posts: 12422
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Wed Jun 06, 2012 2:29 pm
Oh, sorry... I forgot the time difference.
Yes, I was looking at between 5 and 6am PDT. The data self adjusts to my local time automatically.
You must be 2 hours ahead of me.
So, do you have anything that goes on at 7am?
Roberto.
User avatar
Posts: 818
Joined: Tue May 29, 2012 2:12 pm
Location: Christopher, IL
PostPosted: Wed Jun 06, 2012 2:34 pm
My T5HO lights with fan...probably draws 120 watts
Out for now...but not over.

VISIT: Ethernet Module/Wifi Alternative
Previous

Return to Ask anything here

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests