Banner


Posts: 109
Joined: Sat Aug 11, 2012 9:16 pm
PostPosted: Sun Aug 26, 2012 8:25 pm
I used to be able to see the banner, but today when try "to view parameters online", I get the massage "Page not found". I didn't change any of my setting since yesterday when it was working.
Attachments
Untitled.png
Untitled.png (4.67 KiB) Viewed 1203 times
Image

Posts: 12459
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Sun Aug 26, 2012 8:44 pm
That address is actually old and I'm only keeping it live because it is still being used in the Client and the new version has not been released yet.
All our banners and data has been moved to another more stable server.
This server sometimes have hiccups and craps up on the banners.
When this happens, I need to restart the application pool to make it work again.
Roberto.

Posts: 109
Joined: Sat Aug 11, 2012 9:16 pm
PostPosted: Sun Aug 26, 2012 8:49 pm
OK, so that is only temporary problem which will go away. I see it now, it is up and running .
Image

Posts: 12459
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Sun Aug 26, 2012 8:51 pm
I just restarted the app pool.
Eventually, Dave will realease the new Client that will send the data to the new server and I can finally get rid of this outdate one that you are using.
I think there are only 2 people I know of that is still using this old banners :), and you are one of them.
Roberto.

Posts: 109
Joined: Sat Aug 11, 2012 9:16 pm
PostPosted: Sun Aug 26, 2012 8:54 pm
Do I have any other option if I don't have the WiFi?
Image

Posts: 12459
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Sun Aug 26, 2012 9:01 pm
No :(
That's why I'm still keeping them alive until Dave updates the Client.
If you try using the new banners, your relay status won't show up. They show up as being all off.
The portal is the same thing. If you log on to the portal, you will see that the relays are showing as being off.
Roberto.

Posts: 109
Joined: Sat Aug 11, 2012 9:16 pm
PostPosted: Sun Aug 26, 2012 9:12 pm
So once the Client is updated I will be still able to see my banner?
Image

Posts: 12459
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Sun Aug 26, 2012 9:30 pm
Yes, you just need to use the new server.
status/banner_3.aspx?id=bogdan
Roberto.

Posts: 109
Joined: Sat Aug 11, 2012 9:16 pm
PostPosted: Sun Aug 26, 2012 9:37 pm
OK, Thanks.
Image

Return to Ask anything here

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron