RA* - Disable Sleep/Screensaver?

Basic / Standard Reef Angel hardware

Posts: 12537
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Sun Dec 01, 2019 12:02 am
I found the bug.
It was a return call I had missed and it only happens at a very specific time. So, it was a matter of chance.
It was returning without enabling the I2C bus again.
Can you give it another try?
Roberto.
User avatar
Posts: 2781
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:20 pm
Location: Illinois
PostPosted: Sun Dec 01, 2019 4:39 pm
rimai wrote:I found the bug.
It was a return call I had missed and it only happens at a very specific time. So, it was a matter of chance.
It was returning without enabling the I2C bus again.
Can you give it another try?
I most certainly will but it will be on Tuesday when I get back to work (where tank is located)

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
User avatar
Posts: 2781
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:20 pm
Location: Illinois
PostPosted: Mon Dec 02, 2019 5:38 am
I don't see the changes/commits in github.

Posts: 12537
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Mon Dec 02, 2019 4:19 pm
Sorry. I just pushed it
Roberto.
User avatar
Posts: 2781
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:20 pm
Location: Illinois
PostPosted: Tue Dec 03, 2019 12:36 pm
rimai wrote:Sorry. I just pushed it

Awesome. So far it appears to be working normally. the only thing that is going on extra is that 5 second delay that you added in (don't think that is actually necessary anymore so it could and probably should be removed).
just the couple quick things that i have done that would have previously caused the "lock up" (or dropping of the modules), has not.
it's probably safe to say this is now resolved....unless there's some sort of "rare case".
Previous

Return to Standard

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron