Page 1 of 1

submersible probes

PostPosted: Fri Jun 09, 2017 8:06 pm
by binder
Can the pH probe and salinity probe be fully submersed in the tank/sump?

I currently have my probes mounted in a piece of styrofoam floating in my sump. I'm considering getting a probe holder but am concerned if my sump fills up due to a power failure and the probes get submersed underwater if that will be a problem.

Any thoughts or feedback?

Re: submersible probes

PostPosted: Fri Jun 09, 2017 8:41 pm
by rimai
Yeah, they can.

Re: submersible probes

PostPosted: Sat Jun 10, 2017 10:37 am
by binder
rimai wrote:Yeah, they can.

Awesome. That's great news to hear. Thanks!