Reef Angel Star Controller

Basic / Standard Reef Angel hardware

Posts: 45
Joined: Mon Feb 25, 2013 3:54 pm
Location: Savannah, GA
PostPosted: Fri Sep 08, 2017 2:18 pm
also the touch screen works intermittently, is there some bugs with this thing or am I doing something wrong?

Posts: 12493
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Fri Sep 08, 2017 3:08 pm
Did you install the plugin?
Does it show plugin connected?
How did you loaded your code if there are no com ports listed?
Did you reset the password for the forum? Your username was created way before the cloud server came online. There is a note stating that you must reset or it won't authenticate you
Roberto.

Posts: 45
Joined: Mon Feb 25, 2013 3:54 pm
Location: Savannah, GA
PostPosted: Fri Sep 08, 2017 3:54 pm
rimai wrote:Did you install the plugin?
Does it show plugin connected?
How did you loaded your code if there are no com ports listed?
Did you reset the password for the forum? Your username was created way before the cloud server came online. There is a note stating that you must reset or it won't authenticate you


I did install the plug in. It shows connected. I had com 3 once, now I don't. Cant get it to come back. I did reset the password. I'm lost with this star and thinking about hooking my plus back up. My screen is intermittent, sometimes won't even turn on when touched. My ports issuing the time on/off programming don't turn off, ever. I bought the TL wifi adapter, set it up as client and hooked a LAN cable between the two. Not sure what's wrong but frustrated. Any help, please and thank you

Posts: 12493
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Fri Sep 08, 2017 4:40 pm
Does the com port show up in your device manager?
Roberto.

Posts: 133
Joined: Sun Mar 09, 2014 11:01 am
Location: Santos - Brazil
PostPosted: Sun Sep 10, 2017 5:53 am
just wondering... Does RA* have the r99 xml stream?

I use it today to be able to send push notifications to my phone

Rafa
Image
User avatar
Posts: 2754
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:20 pm
Location: Illinois
PostPosted: Sun Sep 10, 2017 6:57 am
rrodriguess wrote:just wondering... Does RA* have the r99 xml stream?

I use it today to be able to send push notifications to my phone

Rafa
yes it does.

Sent from my XT1585 using Tapatalk
User avatar
Posts: 5420
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:42 am
PostPosted: Sun Sep 10, 2017 7:31 am
Roberto, I moved the star over to my primary account. All is working fine. Will the Main Relay Box ever disappear from the portal?

Posts: 12493
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Sun Sep 10, 2017 8:28 am
cool. It may but I need to change the backend
Roberto.
User avatar
Posts: 2754
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:20 pm
Location: Illinois
PostPosted: Mon Sep 11, 2017 5:23 am
I have noticed that if the network connection is not available, there is a delay in the device responding to touchscreen touches and updating the display. I found this out when I was working on my firewall rules and a separate dhcp server. I haven't looked into it more closely, just mostly sharing with everyone.

Sent from my XT1585 using Tapatalk

Posts: 12493
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Mon Sep 11, 2017 8:20 am
How long was this delay?
Roberto.
PreviousNext

Return to Standard

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron