Can wifi module work with RA standard ?

Basic / Standard Reef Angel hardware

Posts: 19
Joined: Thu Jul 27, 2017 5:12 am
Location: South AfricaRezn8
PostPosted: Sat Aug 05, 2017 4:20 am
Was sold a RA standard and was told it's a plus. Can I still run wifi module ?
User avatar
Posts: 2732
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:20 pm
Location: Illinois
PostPosted: Sat Aug 05, 2017 5:04 am
Yes. However you cannot use the latest libraries. I *think* that you have to revert back to libraries version 1.0.4 or earlier to be able to get everything to compile and fit on the standard RA.

Return to Standard

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron