PH calibration using Ph 4 buffer

Basic / Standard Reef Angel hardware

Posts: 133
Joined: Sun Mar 09, 2014 11:01 am
Location: Santos - Brazil
PostPosted: Sun Jan 21, 2018 7:37 am
Roberto

I own a amazonic aquarium (yes.. fresh water). With the RA+ I used to calibrate the PH using ph7 and ph4 buffer, since the aquarium has acid water (about 6.5).

How can I do the same with RA*? The Menu does not give me any option besides Ph7 and PH10.

Best regards
Rafa
Image

Posts: 12310
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Sun Jan 21, 2018 9:54 am
You have to edit the libraries and use the Arduino IDE.
Roberto.

Posts: 133
Joined: Sun Mar 09, 2014 11:01 am
Location: Santos - Brazil
PostPosted: Sun Jan 21, 2018 10:40 am
Roberto

Just to register, I calibrated using ph7 and ph10 buffers and after that I tested measuring ph4 buffer and worked Just Fine!!!

No need for any library edition....
Image

Return to Standard

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron