RA app help

Basic / Standard Reef Angel hardware

Posts: 50
Joined: Mon Dec 18, 2017 7:42 pm
PostPosted: Mon Feb 12, 2018 6:40 pm
I haven’t been able in the past several days been able to use the RA app to control or check the status of my aquarium. I was able to use it just fine, but not sure why I can’t now. I keep getting unable to process controller data. Please help thank you
Image

Posts: 12282
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Mon Feb 12, 2018 6:55 pm
Did your ip address change?
Roberto.

Posts: 50
Joined: Mon Dec 18, 2017 7:42 pm
PostPosted: Mon Feb 12, 2018 7:02 pm
It should not of have it is still sending info to portal
Image

Posts: 12282
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Mon Feb 12, 2018 7:09 pm
That doesn't mean your ip address have not changed.
Roberto.

Posts: 50
Joined: Mon Dec 18, 2017 7:42 pm
PostPosted: Mon Feb 12, 2018 7:12 pm
How would it change? also how do I find out?
Image

Posts: 12282
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Mon Feb 12, 2018 7:49 pm
Your router did it.
Check on the router list of connected devices.
If the wifi attachment hasn't changed, you are probably using the external ip address that is controlled by your internet provider.
You can choose to get a static ip address. Call them to see how much more it would be. Or try one of the DDNS services available out there.
Roberto.

Return to Standard

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest