RA+ to RA*

Basic / Standard Reef Angel hardware

Posts: 112
Joined: Wed Sep 12, 2012 8:41 am
PostPosted: Thu Mar 22, 2018 12:32 pm
Did you do something from your end? It just started working i can see the alarms now.

Tried to add one and now it is not letting me see them again
riggeek

Image

Posts: 12306
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Thu Mar 22, 2018 3:50 pm
Yes.
I deleted the extra space you placed on one of the alert names.
I think for some reason it doesn't like the space at the end of the alert names. The last character cannot be a space.
I edited the name on the one you just entered again.
Can you see if you can get them to show up now?
Roberto.

Posts: 112
Joined: Wed Sep 12, 2012 8:41 am
PostPosted: Thu Mar 22, 2018 5:09 pm
They are showing up now.
Am I ok to try and edit and add now?
riggeek

Image

Posts: 12306
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Thu Mar 22, 2018 5:18 pm
just make sure you don't add a space at the end of the name as you did before.
Roberto.

Posts: 112
Joined: Wed Sep 12, 2012 8:41 am
PostPosted: Thu Mar 22, 2018 8:51 pm
It did it again. I got to add the alarm one. then tried to add one more for low temp and did it again. I do not think I had a space there. Could it be the < or > signs?
Maybe delete all of them for me and I will start again.
riggeek

Image

Posts: 12306
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Thu Mar 22, 2018 8:53 pm
It's putting a space at the end of the name somehow.
I removed it again.
Roberto.

Posts: 112
Joined: Wed Sep 12, 2012 8:41 am
PostPosted: Sun Mar 25, 2018 10:30 am
Getting bus lock errors again. I have had 3 in the last 24 hours.
I have checked all the usb connectors,
I have remove all the expansion modules,
I have remove the USB expansion hub.
It is just the RA*, and the relay box. the relay box is plugged strait into the RA*

I also seen it do a random reboot on its own.

Any thoughts?
riggeek

Image

Posts: 12306
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Sun Mar 25, 2018 10:44 am
Ok, so there is some noise coming in from somewhere.
I did get your PM.
Let me send you a radio and another usb cable for you to try.
Roberto.
Previous

Return to Standard

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests