Multiple Portal Issues

Related to the Portal

Posts: 93
Joined: Mon Sep 17, 2012 12:41 pm
Location: Lincoln Park, Chicago, IL, USA 60614
PostPosted: Tue Jan 08, 2019 10:58 am
I seem to be having multiple issues with the portal, although, perhaps, they are all related. FWIW, I can access the RA web server remotely, so port forwarding should be working, but I do sometimes see an error "ERR_INVALID_HTTP_RESPONSE," which is concerning.

1. I seem to be logged out of the portal on a very frequent and inconsistent basis. I can't seem to stay logged in for more than 24 hours, and sometimes, I am booted within minutes.

2. My "Connection Status" frequently shows "Error - 500," even though I can return to status "Ready" by refreshing the page multiple times.

3. The "Internal Memory" fields don't seem to reflect my configured values, and if I try to update them, I just see "Saving Internal Memory..." indefinitely.

Posts: 12424
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Tue Jan 08, 2019 11:19 am
Try using the portal on a non-ssl session.
http://forum.reefangel.com/portal.php
Roberto.

Posts: 93
Joined: Mon Sep 17, 2012 12:41 pm
Location: Lincoln Park, Chicago, IL, USA 60614
PostPosted: Tue Jan 08, 2019 11:54 am
No improvement to 2 and 3. Hard to tell if there's an improvement to 1.

Posts: 93
Joined: Mon Sep 17, 2012 12:41 pm
Location: Lincoln Park, Chicago, IL, USA 60614
PostPosted: Tue Jan 08, 2019 3:38 pm
Hmm...I don't know what's changed, but issue 3 seems to be resolved now, even over SSL.

Return to Portal

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest