Setting values for Portal email alerts

Related to the Portal

Posts: 66
Joined: Fri May 05, 2017 11:27 am
PostPosted: Mon Jun 12, 2017 10:29 pm
What value do you use for "on" / "off" when creating Portal email alerts? I'm using my float switches for ATO failsafes (set higher and lower than my Water Level Expansion settings). I want to know when these are activated but not sure what value to put when creating the alert.
User avatar
Posts: 2746
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:20 pm
Location: Illinois
PostPosted: Tue Jun 13, 2017 3:25 am
typically 0 is for off and 1 is for on.
I'm pretty sure that's how the controller responds. I haven't looked at it for a while, so I'm not 100% positive but I'm pretty sure. if I'm wrong, someone else will chime in to correct me.

Sent from my XT1585 using Tapatalk

Posts: 66
Joined: Fri May 05, 2017 11:27 am
PostPosted: Tue Jun 13, 2017 4:43 pm
Thanks! So I should be safe with >=1 for on, correct?
User avatar
Posts: 2746
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:20 pm
Location: Illinois
PostPosted: Tue Jun 13, 2017 6:48 pm
jcjrogers wrote:Thanks! So I should be safe with >=1 for on, correct?

yup, you should be.

And I just looked at my code and confirmed that 0 is OFF and 1 is ON.

Posts: 66
Joined: Fri May 05, 2017 11:27 am
PostPosted: Tue Jun 13, 2017 6:58 pm
binder wrote:
jcjrogers wrote:Thanks! So I should be safe with >=1 for on, correct?

yup, you should be.

And I just looked at my code and confirmed that 0 is OFF and 1 is ON.


Thanks!

Return to Portal

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron