Setting up RA* for Portal

Related to the Portal

Posts: 54
Joined: Tue Jul 23, 2013 5:56 pm
PostPosted: Wed Jul 11, 2018 9:02 pm
Is there something I have to do to set the Portal up to recognize my RA*? It was previously set up for RA+ and is showing unreachable address as I disconnected the Wifi attachment from the RA+. My RA* is showing Cloud Connection: Connected and I've been able to upload code remotely through the wizard.

Thanks ~

Posts: 12306
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Wed Jul 11, 2018 9:41 pm
Use the uapp instead of the portal:
uapp
Roberto.

Posts: 12306
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Wed Jul 11, 2018 9:41 pm
Just make sure that when when creating a profile, you just set the cloud username and password and leave the ip and port blank.
Roberto.

Posts: 54
Joined: Tue Jul 23, 2013 5:56 pm
PostPosted: Thu Jul 12, 2018 7:04 pm
Thanks Roberto!

Posts: 54
Joined: Tue Jul 23, 2013 5:56 pm
PostPosted: Sun Jul 15, 2018 1:37 pm
I'm not sure where to go next. My uapp shows connected to the cloud through a browser, but I'm not getting any data - Temp; Relay Status, etc.

I'm also trying to use the iPhone uapp and it the cloud server is disconnected. I've tried updating the password multiple times and the UserID and PW is blank.

My RA* unit is showing a successful connection to the cloud. Thoughts?

Posts: 12306
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Sun Jul 15, 2018 2:34 pm
Uapp for iPhone is not updated. Use the web browser version on Safari and it should work the same way.
If you browse http://ipaddress:2000/r99 what do you get?
Get the ip address on the status page of the controller.
Roberto.

Posts: 54
Joined: Tue Jul 23, 2013 5:56 pm
PostPosted: Sun Jul 15, 2018 3:52 pm
rimai wrote:Uapp for iPhone is not updated. Use the web browser version on Safari and it should work the same way.
If you browse http://ipaddress:2000/r99 what do you get?
Get the ip address on the status page of the controller.


I'm getting this from my desktop:
"ipaddress’s server IP address could not be found."

Posts: 12306
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Sun Jul 15, 2018 4:55 pm
Well, you need to replace with your own IP address. That's why I said to find the IP address in the status page of the controller.
Roberto.

Posts: 54
Joined: Tue Jul 23, 2013 5:56 pm
PostPosted: Sun Jul 15, 2018 7:13 pm
Got it. I get an XML file

Posts: 12306
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Sun Jul 15, 2018 9:02 pm
Can you paste here?
Roberto.
Next

Return to Portal

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron