Is the cloud down?

Related to the Portal

Posts: 155
Joined: Thu Nov 24, 2011 9:50 pm
Location: Golden, CO
PostPosted: Fri Dec 28, 2018 12:53 pm
rimai wrote:I see.
The link is sending you to http when you leave the forums.
I'll fix it.
But unknown forum username means you don't have a controller profile setup yet.


Thanks! Yeah... I just realized that. When I was swapping between browsers to see if it was my chrome I forgot I did another history wipe... durp :roll:
Image

Posts: 75
Joined: Fri Feb 13, 2015 4:58 pm
PostPosted: Tue Jan 01, 2019 1:50 pm
For some reason mine will only work on IE. Any attempts to use chrome or to access the uapp on my iphone via safari is unsuccessful. Any input here?
Image

Posts: 12391
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Tue Jan 01, 2019 4:07 pm
I tried on all kinds of browser and they all worked, including safari on iphone and chrome on w10.
What is the problem you are seeing?
Roberto.

Posts: 75
Joined: Fri Feb 13, 2015 4:58 pm
PostPosted: Wed Jan 02, 2019 11:10 am
It was giving me the "unable to process controller data" on safari and chrome, but worked on IE for whatever reason.


Later in the day it was functioning as normal and is fine today.
Image

Posts: 71
Joined: Wed Apr 27, 2011 9:08 am
PostPosted: Tue Jan 15, 2019 11:17 am
Having some issues with the uApp, and wondering if it's related. On my browser the uApp works fine, my phone is getting a timeout error but was working fine 2 days ago. Tried to reboot the controller, but it didn't resolve the issue. Noticed that on the top of the controller screen there was a firmware upload failed. I haven't tried to upload anything in the past month.

Posts: 12391
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Tue Jan 15, 2019 11:44 am
Is it with the cloud wifi or regular wifi attachment?
Roberto.

Posts: 12391
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Tue Jan 15, 2019 11:45 am
Nevermind. It is with Star.
You should create a profile without ip address and port to use it as a cloud connected.
Roberto.

Posts: 71
Joined: Wed Apr 27, 2011 9:08 am
PostPosted: Tue Jan 15, 2019 3:15 pm
Looks like Curt's app still updates fine. Only the mobile phone version of the UApp isn't working. Maybe the controller needs a reboot. I'll check when I get home.

Posts: 71
Joined: Wed Apr 27, 2011 9:08 am
PostPosted: Wed Jan 16, 2019 10:28 am
The issue turns out to be that my ISP changed my IP address.

Posts: 12391
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Wed Jan 16, 2019 10:51 am
Ok, but you are still not taking advantage of the cloud connected feature.
When you use the cloud server on uapp, you don't have to worry about ip address changes or port forwarding.
Also, using the cloud lets you stream data and you are always receiving data that updates automatically on the screen then moment they happen on the controller. Using ip address/port, you need to hit refresh everytime.
To use the cloud feature, when setting up your profile, you need to leave the ip address/port blank.
Delete the current one instead of erasing the fields. I think there is a lingering effect when you just blank the fields instead if leaving it blank when setting up.
Roberto.
PreviousNext

Return to Portal

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron