Multiple Portal Issues

Related to the Portal

Posts: 100
Joined: Mon Sep 17, 2012 12:41 pm
Location: Lincoln Park, Chicago, IL, USA 60614
PostPosted: Tue Jan 08, 2019 10:58 am
I seem to be having multiple issues with the portal, although, perhaps, they are all related. FWIW, I can access the RA web server remotely, so port forwarding should be working, but I do sometimes see an error "ERR_INVALID_HTTP_RESPONSE," which is concerning.

1. I seem to be logged out of the portal on a very frequent and inconsistent basis. I can't seem to stay logged in for more than 24 hours, and sometimes, I am booted within minutes.

2. My "Connection Status" frequently shows "Error - 500," even though I can return to status "Ready" by refreshing the page multiple times.

3. The "Internal Memory" fields don't seem to reflect my configured values, and if I try to update them, I just see "Saving Internal Memory..." indefinitely.

Posts: 12445
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Tue Jan 08, 2019 11:19 am
Try using the portal on a non-ssl session.
http://forum.reefangel.com/portal.php
Roberto.

Posts: 100
Joined: Mon Sep 17, 2012 12:41 pm
Location: Lincoln Park, Chicago, IL, USA 60614
PostPosted: Tue Jan 08, 2019 11:54 am
No improvement to 2 and 3. Hard to tell if there's an improvement to 1.

Posts: 100
Joined: Mon Sep 17, 2012 12:41 pm
Location: Lincoln Park, Chicago, IL, USA 60614
PostPosted: Tue Jan 08, 2019 3:38 pm
Hmm...I don't know what's changed, but issue 3 seems to be resolved now, even over SSL.

Posts: 100
Joined: Mon Sep 17, 2012 12:41 pm
Location: Lincoln Park, Chicago, IL, USA 60614
PostPosted: Wed Apr 17, 2019 2:09 pm
Using the non-SSL session didn't fix 1 nor 2. Issue 3 seemed to just go away. I haven't run into it again.

Issue 2 seems pretty benign. It may just be a display issue.

However, issue 1 continues to be a bit frustrating. @Roberto, any other thoughts on this? Are others able to maintain their sessions for long periods of time? I have this issue on every computer in which I've logged into the forum. Maybe something to do with my account?

Thanks!

Posts: 12445
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Wed Apr 17, 2019 2:34 pm
We don't have account session time.
My session never expires. Did you check mark "Log me on automatically each visit"?
ucp.php?mode=login
Roberto.

Posts: 100
Joined: Mon Sep 17, 2012 12:41 pm
Location: Lincoln Park, Chicago, IL, USA 60614
PostPosted: Wed Apr 17, 2019 3:07 pm
Most definitely, many, many times :)

Return to Portal

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron