Wifi will not connect after firmware update

Expansion modules and attachments

Posts: 6
Joined: Tue Jun 19, 2012 3:14 pm
PostPosted: Fri Aug 04, 2017 10:42 am
Is this supposed to be a one-time fix? I've done this several times now and each time, the WiFi works for a few weeks and then stop working until I run the macro again, rinse & repeat. Thanks, MB

Posts: 16
Joined: Tue Jun 11, 2013 8:44 am
PostPosted: Sat Aug 19, 2017 12:21 pm
Getting only flashing Green > Blue > Green > Blue > Blue > Green.... Is there a limitation on what the password can contain?

Posts: 12166
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Sat Aug 19, 2017 1:21 pm
blue means it is not connected to your wifi network.
Did you try moving closer?
Was there any change in the router?
What security do you have in your router? Try WPA2-PSK.
Roberto.

Posts: 69
Joined: Sun Oct 27, 2013 11:35 am
PostPosted: Fri Jan 26, 2018 2:31 pm
Having problem with this. Cant get the wifi to work. This is my file i have used in teraterm:

x=0
while x<>121

messagebox 'Start WiFly module configuration' 'Webscan Config Program'

;this macro all sent with 5 msec character delay
timeout=10
send '$$$'
wait 'CMD'
sendln 'factory RESET'
wait 'Set Factory Defaults'

sendln 'reboot'
wait '*READY*'

;----------------------------------------
; Begin user settings


send '$$$'
wait 'CMD'
sendln 'set ftp address 198.175.253.161'
wait'AOK'
sendln 'save'
wait 'config'
sendln 'set wlan ssid Asus'
wait 'AOK'
sendln 'set wlan pass "my router pass"'
wait 'AOK'
sendln 'set option deviceid ReefAngelWifi'
wait 'AOK'
sendln 'set w j 1'
wait 'AOK'
sendln 'set c c 0'
wait 'AOK'
sendln 'set c r 0'
wait 'AOK'
sendln 'set c o 0'
wait 'AOK'
sendln 'set i d 1'
wait 'AOK'
sendln 'set c i 3'
wait 'AOK'
sendln 'set dns name www.reefangel.com'
wait 'AOK'
sendln 'set i h 104.36.18.155'
wait 'AOK'
sendln 'set i r 80'
wait 'AOK'
sendln 'set i f 0x06'
wait 'AOK'
sendln 'set s t 0x10'
wait 'AOK'
sendln 'set u m 2'
wait 'AOK'
sendln 'set i p 2'
wait 'AOK'
sendln 'set u b 57600'
wait 'AOK'
sendln 'set s p 0'
wait 'AOK'
sendln 'set c s 1420'
wait 'AOK'

sendln 'save'
wait 'config'

sendln 'save user'
wait 'user'

sendln'reboot'


;inputbox 'Configure another module (y/n)' 'WiFly Config Program'

; convert inputstr to ASCII int value
; str2code x inputstr

endwhile



When i load the macro it say Webscan Config Program, and then its couting up to 65 or something, then the same Webscan Config Program comes again and again. Never a message thats its done and ok. Whats should i do to fix it?
Previous

Return to Addons

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

cron