AI Hydra TwentySix HD LED

Expansion modules and attachments
User avatar
Posts: 2738
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:20 pm
Location: Illinois
PostPosted: Thu Apr 13, 2017 7:04 pm
Can our controller's control these light fixtures?

Posts: 12241
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Fri Apr 14, 2017 10:34 am
I don't think they offer third party control.
Roberto.
User avatar
Posts: 2738
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:20 pm
Location: Illinois
PostPosted: Fri Apr 14, 2017 4:26 pm
I know they have built in wifi controlling capabilities but I don't know the extent of it.
i guess I will find out when I get mine. I'm planning on ordering a pair of them for my 75g in my attempt to revitalize my tank. [WHITE SMILING FACE]️

Sent from my XT1585 using Tapatalk

Posts: 143
Joined: Mon Oct 15, 2012 7:21 pm
Location: Albany, GA
PostPosted: Fri May 18, 2018 1:29 pm
binder wrote:I know they have built in wifi controlling capabilities but I don't know the extent of it.
i guess I will find out when I get mine. I'm planning on ordering a pair of them for my 75g in my attempt to revitalize my tank. [WHITE SMILING FACE]️

Sent from my XT1585 using Tapatalk


have you figured this one out yet? I'd be game for my RA+ controlling my primes.
User avatar
Posts: 2738
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:20 pm
Location: Illinois
PostPosted: Sat May 19, 2018 2:06 pm
haven't figured anything out. it's only controlled via their app.

Sent from my XT1585 using Tapatalk

Posts: 143
Joined: Mon Oct 15, 2012 7:21 pm
Location: Albany, GA
PostPosted: Sat May 19, 2018 5:03 pm
Only thing I can think of is a DIY solution to running wires for the pwm signal and grd, but would rather not....lol

Sent from my SM-N920T using Tapatalk
User avatar
Posts: 2738
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:20 pm
Location: Illinois
PostPosted: Sun May 20, 2018 12:10 pm
89delta wrote:Only thing I can think of is a DIY solution to running wires for the pwm signal and grd, but would rather not....lol

Sent from my SM-N920T using Tapatalk

Exactly. I'm pleased with how it works for me so I don't want to mess with it. I have mine set and it's working good. :)

Return to Addons

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests

cron