WIFI Cloud and WIFI Attachment on 2 RA plusses

Expansion modules and attachments

Posts: 229
Joined: Thu Nov 15, 2012 11:27 am
PostPosted: Tue Aug 22, 2017 6:29 pm
I have to reef angels.

One is setup with the new cloud attachment and the other is using my old WIFI attachment.

Both are connected but not sure any data. Is the Cloud using port 2000 to transmit? Since its not need port forwarding I thought I didn't need to change the port.

If I do need to change the port on one? Which one should it be and how do I do it

Posts: 12273
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Tue Aug 22, 2017 6:55 pm
None of them need port forwarding to transmit data.
In order to connected to the standard WiFi from outside, you will need port forwarding.
The cloud WiFi doesn't need port forwarding as the connection is done through the cloud server.
Roberto.

Posts: 229
Joined: Thu Nov 15, 2012 11:27 am
PostPosted: Tue Aug 22, 2017 7:11 pm
then I'm not getting any outlet data from the RA with wifi attachment

and the other RA with Cloud is just saying connected but no data displayed.

any guidance will be appreciated

Posts: 229
Joined: Thu Nov 15, 2012 11:27 am
PostPosted: Tue Aug 22, 2017 7:14 pm
Do I need to have to different user names for each one?

Posts: 12273
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Tue Aug 22, 2017 7:16 pm
Yes
Roberto.

Posts: 12273
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Tue Aug 22, 2017 7:17 pm
Did you reset your forum password?
If you are using this login for cloud WiFi, there is note that you must reset your password because this login was created much earlier than we launched the cloud server.
Roberto.

Posts: 229
Joined: Thu Nov 15, 2012 11:27 am
PostPosted: Tue Aug 22, 2017 7:57 pm
I did reset the password but not the user name. How do I reset the user name on the WIFI attachment?

Posts: 12273
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Tue Aug 22, 2017 8:43 pm
not the username. just password and only if you are using that username/password on the cloud wifi.
The regular wifi uses the code in your RA.
Roberto.

Posts: 12273
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Tue Aug 22, 2017 8:45 pm
According to the log, the portal has been getting data just fine for this username.
status/chart.aspx?id=ecam&filter=t1
Roberto.

Posts: 229
Joined: Thu Nov 15, 2012 11:27 am
PostPosted: Tue Aug 22, 2017 9:06 pm
yes the one that is registering is the WIFI cloud. that one is running now. only question I have is what app do I need to download on an android phone to get the uapp working.

to display on my tablet. or is this old meant for web browser

also the data is not showing on the uapp web browser says connected but no relays and all parameters are 0.0
Last edited by ecam on Tue Aug 22, 2017 9:12 pm, edited 1 time in total.
Next

Return to Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron