Relay expansion and power control expansion

Expansion modules and attachments

Posts: 69
Joined: Sun Oct 27, 2013 11:35 am
PostPosted: Mon Feb 26, 2018 1:36 pm
Does not get the 12 volts relay box to work together with the 220 volts relay expansion. When I plug in a 220 volt relay box as box 1 and 12 volt as box 2, the 12 volt box does not work. If I take away the 220 volt box. the 12 volts box works as box 1. It will not work if the 12 volts are nr 1 and 220 volt nr 2 either. Seems like it just work alone for some reason. Any ideas?

Posts: 12225
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Mon Feb 26, 2018 1:38 pm
You need to change the dip switches inside the module.
Roberto.

Posts: 69
Joined: Sun Oct 27, 2013 11:35 am
PostPosted: Mon Feb 26, 2018 1:41 pm
Have done that like in the mannual. All off for no 1 and on off off for no 2
Previous

Return to Addons

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests

cron