Single ATO

Related to the development libraries, released by Curt Binder

Posts: 12288
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Tue Jun 03, 2014 8:16 am
Yes, but according to your description, the code posted above is what you need.
Roberto.

Posts: 38
Joined: Thu May 03, 2012 10:03 am
PostPosted: Tue Jun 03, 2014 8:40 am
It does not work! It works kinda viceversa! When the level is low the relay switches off, when high it switches on! The ATO also keeps Timming out!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Posts: 12288
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Tue Jun 03, 2014 8:42 am
I think you have the float switches connected to the wrong ports.
Roberto.

Posts: 38
Joined: Thu May 03, 2012 10:03 am
PostPosted: Tue Jun 03, 2014 9:03 am
Its connected to the 2 Ports left of the pH probe!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Posts: 12288
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Tue Jun 03, 2014 9:09 am
Yes, but I think they are inverted.
Roberto.

Posts: 38
Joined: Thu May 03, 2012 10:03 am
PostPosted: Tue Jun 03, 2014 9:14 am
Inverted? Meaning?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Posts: 12288
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Tue Jun 03, 2014 9:23 am
ATO Low is on ATO High and ATO High is on ATO Low
Roberto.

Posts: 38
Joined: Thu May 03, 2012 10:03 am
PostPosted: Tue Jun 03, 2014 9:32 am
Nope! Checked that already!


Sent from my iPhone using Tapatalk
User avatar
Posts: 5361
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:42 am
PostPosted: Tue Jun 03, 2014 10:42 am
Then you probably have them upside down :) You can leave them mounted that way. Take the clip off and turn the float magnet upside down then put the clip back. That will reverse the behavior.
Previous

Return to Development Libraries

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron