iOS Reef Angel Status

Community contributed apps

Posts: 28
Joined: Thu Jan 02, 2014 1:02 pm
PostPosted: Tue Dec 22, 2015 12:52 am
bboss wrote:I cannot to get this App to work either. Both my iPhone 5C and iPad Mini return status.html timeout, forum ID not been set, and invalid forum username. I just got my WiFi attachment, configured it and portal is working great.

The App was downloaded from Apple App Store, my iOS version is 9.1on my iPad mini, 9.0.2 on my iPhone.

Am I missing some setting here? Thanks.



I have the same issue on hand. My friend can connect with no issue on his android phone.

The app works fine on wifi and normal IP address but when i use my "mydns" it gives the same error as bboss mentioned.

Sorry forgot to mention i have the iphone 6S
User avatar
Posts: 5362
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:42 am
PostPosted: Tue Dec 22, 2015 6:34 am
This app is old and deprecated. Make sure to use the current ReefAngel UApp

Posts: 28
Joined: Thu Jan 02, 2014 1:02 pm
PostPosted: Tue Dec 22, 2015 12:12 pm
lnevo wrote:This app is old and deprecated. Make sure to use the current ReefAngel UApp


Hi lnevo, i am using that app. Version 1.0.2 but its last update was 1 August 2014

If im still using the old version, please add a link as i also only get 1 app in the app store.
Attachments
image.png
image.png (122.81 KiB) Viewed 3221 times
image.png
image.png (219.85 KiB) Viewed 3221 times
User avatar
Posts: 5362
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:42 am
PostPosted: Tue Dec 22, 2015 12:13 pm
Ok there are some issues with ios9. Email Roberto to get access to the dev version.

Also if you load the dev code, the latest uapp is built into the controller. So if your port forwarding is good you could browse to http://ip.of.controller/wifi

Posts: 329
Joined: Fri May 17, 2013 1:35 pm
PostPosted: Sat Jan 30, 2016 7:53 am
I just updated my app on my phone and it erased my info so I plugged it back in. now I can access the internal memory and clear status but my relay and status icons don't load. keeps saying disconnected.
Image

Posts: 12309
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Sat Jan 30, 2016 9:56 am
You must update the controller with the latest libraries and you must not use cloud settings.
viewtopic.php?f=8&t=5872&view=unread#unread
Roberto.

Posts: 329
Joined: Fri May 17, 2013 1:35 pm
PostPosted: Sat Jan 30, 2016 4:43 pm
Ok got it figured out thanks.
Image
Previous

Return to Apps

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest