Universal App

Community contributed apps

Posts: 10
Joined: Mon Oct 07, 2013 5:12 pm
PostPosted: Sat Jan 30, 2016 9:11 pm
rimai wrote:If it says cloud server connecting, you entered something in the cloud server field. You must remove it or the app will try to connect through the cloud server and your controller is not capable.
The cloud server is a feature that will be used on a board not yet released.
I'm going to remove that from the app, since it is causing so much confusion.
So, make sure you don't use the cloud server settings or you will never be able to make the app work for you.


After removing and reinstalling the RA Uapp on iPad, and not use the cloud server settings, the Uapp is now working great. love the new interface. Thanks, Roberto.

Posts: 98
Joined: Tue Nov 05, 2013 12:50 am
PostPosted: Sun Jan 31, 2016 11:13 am
+1 and the web interface is looking great as well (when you login to the unit with your IP:2000/wifi)
The only thing that caught me off guard was my labels for the relay wouldn't show but then I found the pull down menu lol.

Thanks
Believe it or not.... I can ask even stupider questions than this one.

Posts: 214
Joined: Sat Oct 10, 2015 9:17 pm
PostPosted: Thu Feb 04, 2016 12:18 am
How do view relay activity like in portal I can get pwm channel but cant figure out how to see relay graph. The program you put ur ip address in url
Image

Posts: 10
Joined: Mon Oct 07, 2013 5:12 pm
PostPosted: Thu Feb 04, 2016 6:16 am
troylong45 wrote:How do view relay activity like in portal I can get pwm channel but cant figure out how to see relay graph. The program you put ur ip address in url


I was wondering the same thing. I use rely activity graphs to verify if my code is working correctly.
User avatar
Posts: 5349
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:42 am
PostPosted: Thu Feb 04, 2016 6:22 am
Roberto was working on this. You could graph the value of R (main relay box) or R1 (relay box 1). It may he hard to read though because its the binary value of the relay box status.

Posts: 214
Joined: Sat Oct 10, 2015 9:17 pm
PostPosted: Thu Feb 04, 2016 2:38 pm
lnevo wrote:Roberto was working on this. You could graph the value of R (main relay box) or R1 (relay box 1). It may he hard to read though because its the binary value of the relay box status.

Looks like it only gives me 1 ready for 2 and it goes from -200 to 0 to 200 scale with some reading of 2 163 and other numbers but only a single line of it
Image
User avatar
Posts: 5349
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:42 am
PostPosted: Thu Feb 04, 2016 8:48 pm
They are the decimal representation of the binary state of each relay. So if all relays are off the value is 0. If all relays are on it will be 255. Relay 1 is a value of 1 relay 2 would convert to 2 relay 3 would be 8 relay 4 would be 16 relay 5 would be 32, etc. the total of these numbers would be the result you see graphed. Hopefully Roberto can add the ability for us to display the relay data graph on the portal in the uapp :)

Posts: 10
Joined: Mon Oct 07, 2013 5:12 pm
PostPosted: Mon Mar 14, 2016 9:44 am
Roberto,
Are you planning to make this UAPP available in Windows Store? I know it can be accessed through web browsers, but it would be really cool if I could pin this app to the start menu, especially on a Windows Phone.

Posts: 12270
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Mon Mar 14, 2016 9:53 am
There are no plan for that. I don't even know how to create a windows phone app :(
Roberto.

Posts: 12
Joined: Tue Apr 07, 2015 11:57 pm
PostPosted: Wed Mar 16, 2016 7:13 pm
I recently installed the latest version of uApp on iPhone and can't get the water level readout to move from 0. When I click into the 0 for the detail graph, it does show the correct current level. Is this a bug in the current version? It worked ok in the last version.
Randy Nixon
120g Acrylic Mixed Reef Tank
From: Nashville, TN

Image
PreviousNext

Return to Apps

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron