Reef Angel Web Wizard

Community contributed apps
User avatar
Posts: 1424
Joined: Fri Mar 29, 2013 3:51 pm
Location: Oklahoma City
PostPosted: Fri Oct 14, 2016 6:37 am
Save and open seems to be working correctly.

However, the main RA menu is missing the "Timeouts" option.

--Colin

Posts: 11975
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Fri Oct 14, 2016 8:40 am
That feature is activated through your code.
What code were you using?
You need to add this line to setup():
Code: Select all
ReefAngel.AddStandardMenu();
Roberto.
User avatar
Posts: 1424
Joined: Fri Mar 29, 2013 3:51 pm
Location: Oklahoma City
PostPosted: Fri Oct 14, 2016 8:44 am
That line is in there (29G Frag Tank.ino). It works correctly when I upload it from Arduino, but is missing when I use the web wizard.
User avatar
Posts: 5337
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:42 am
PostPosted: Fri Oct 21, 2016 9:48 pm
rimai wrote:
lnevo wrote:Can this fix my issue with the other boards? :)

I think this is working too :)
Can you test?
Unfortunately, it is still using the ssid, password and cloud settings of the original RA_CustomSettings.h file.
I need to come up with a plan to be able to update that on the fly, but you should be able to test the upload feature to the board.


How about storing the settings as another file within the working directory with the ino file. #include "Cloud.h" instead of <cloud.h> When you're in an INO you can have a button Add header file. This would let you keep it outside the libraries folder (which was going to be annoying anyway, when it comes to storing in git) or just another file to .gitignore. And then it could be another file you can open.

Another thing to consider is showing the default code, controller test, when you go to Open.

And lastly, it would be interesting too to be able to select which library version to compile against. It's nice to always have the latest one, but you have Standard as a board, so why not :) Then you could make it easy to test against dev as well.

Anyway, all my tests were successful. :) I really like it. I could do coding on the train now... I'm assuming too that the firmware compiled on the web would be available to the scripts we were working on?

Very awesome!

Posts: 11975
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Wed Nov 02, 2016 10:53 am
I created the installation package for both Win and Mac.
Can someone please test and confirm that it is working for you?
Roberto.
User avatar
Posts: 1424
Joined: Fri Mar 29, 2013 3:51 pm
Location: Oklahoma City
PostPosted: Wed Nov 02, 2016 11:39 am
The Windows installer works fine for me. Avast Antivirus checked it a lot. I'd recommend disabling antivirus before install.

Posts: 11975
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Thu Nov 03, 2016 9:45 am
Does it auto start when you boot the computer too?
Roberto.
User avatar
Posts: 1424
Joined: Fri Mar 29, 2013 3:51 pm
Location: Oklahoma City
PostPosted: Thu Nov 03, 2016 10:50 am
Yes.

The main menu is still messed up, however.

Posts: 11975
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Thu Nov 03, 2016 11:32 am
Can you post a screen shot?
Which browser?
Roberto.
User avatar
Posts: 1424
Joined: Fri Mar 29, 2013 3:51 pm
Location: Oklahoma City
PostPosted: Thu Nov 03, 2016 12:44 pm
Sorry, the menu on the RA. When you click the joystick some of the options are missing.
PreviousNext

Return to Apps

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron