Page 1 of 1

web wizard

PostPosted: Sun Feb 25, 2018 2:23 pm
by bkc6868
is it down? it wont let generate code for me after going through all the setup

this is all i get

void setup() {
// put your setup code here, to run once:

}

void loop() {
// put your main code here, to run repeatedly:

}

Re: web wizard

PostPosted: Sun Feb 25, 2018 6:06 pm
by bkc6868
@ramai

Re: web wizard

PostPosted: Sun Feb 25, 2018 11:40 pm
by rimai
I don't see nothing wrong.
Can you try a very simple code and report if you are still getting the same thing?

Re: web wizard

PostPosted: Tue Feb 27, 2018 8:39 am
by bkc6868
Yes sir I did. I explained what was going on in my pm

Re: web wizard

PostPosted: Tue Feb 27, 2018 8:56 am
by rimai
I'm thinking something is failing in generating the code. That is why I asked you to try a plain vanilla code. I was able to generate just fine. So, it must be something you are choosing that I am not. I would like to find out so I can fix the bug, but I can't replicate the problem in here.

Re: web wizard

PostPosted: Tue Feb 27, 2018 8:59 am
by bkc6868
What triggered it for me was timed schedule on port 6 12pm-on till 6am-off... So on 18 hrs

Re: web wizard

PostPosted: Tue Feb 27, 2018 9:02 am
by rimai
Ahhh. Let me try later today. Not in front of a computer now.
But, I don't even think the function supports that either. Have to check that too.

Re: web wizard

PostPosted: Tue Feb 27, 2018 11:52 am
by rimai
I found the issue.
https://groups.google.com/forum/#!topic ... nXn1a34d4w
Outdated javascript library.
I updated it and it should work now.
Can you try and report back?

Re: web wizard

PostPosted: Tue Feb 27, 2018 12:10 pm
by bkc6868
I can later this evening after work

Re: web wizard

PostPosted: Tue Feb 27, 2018 6:40 pm
by bkc6868
it worked with those times now