Export data daily to AquaticLog.com

Requests for new functions or software apps

Posts: 163
Joined: Wed Oct 24, 2012 8:37 am
PostPosted: Thu Jan 03, 2013 12:30 pm
I use AquaticLog for tracking my tank. It has a measurements section. I was thinking it would be awesome to automatically add a daily measurement for ph, temp, salinity, etc from our RA.

I realize that the 3rd party would have to support data import, but can RA export values on a schedule to a text file?
Image

Posts: 12057
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Fri Jan 04, 2013 11:05 pm
status/params.aspx?id=modulok
This is the latest data that the portal has.
Roberto.
User avatar
Posts: 2672
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:20 pm
Location: Illinois
PostPosted: Sat Jan 05, 2013 7:47 am
You could have a script that downloads your data using the link that Roberto provided. The data is an XML file and then you could upload it to your other website as well.

Posts: 38
Joined: Sat Aug 04, 2012 1:20 pm
Location: Lexington, KY
PostPosted: Mon Aug 26, 2013 5:48 pm
they support 1 controller now. It would be great if RA was number 2.

posted using Tapatalk and Android Speak and Spell, please ignore horrendous grammar
User avatar
Posts: 5338
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:42 am
PostPosted: Mon Aug 26, 2013 6:18 pm
I contacted them today and helping them to read the parameters from the controller. Shouldn't take too long to integrate, hopefully.
User avatar
Posts: 5338
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:42 am
PostPosted: Sun May 04, 2014 9:05 am
Hey all! AquaticLog now supports ReefAngel!!!!!

If you're not using this site, you should be. Really great for tracking everything on your tank, and now even more awesome!

Posts: 12057
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Sun May 04, 2014 6:21 pm
Yes!!!
If you want a free month of their service, please contact them and say that you are a Reef Angel user :)
Roberto.

Posts: 10
Joined: Thu Mar 06, 2014 5:02 pm
Location: Hewitt NJ
PostPosted: Sun Sep 21, 2014 12:15 pm
I got my free month of service. Great site so far. I hope the mobile app get's more features. I did send an-email to support to let them know that when It would export my parameters from the controller it would say added via apex. Support replied and said thanks they did not notice that and now since it just says added via controller.
Image
User avatar
Posts: 5338
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:42 am
PostPosted: Sun Sep 21, 2014 1:15 pm
Dmitri has been great to work with. The app is not very full featured but its great and simple straightforward when doing tests. I like being able to report my alk measurements in ppm and have it convert automatically to dkh.

Posts: 129
Joined: Tue Sep 24, 2013 3:18 am
PostPosted: Sun Sep 21, 2014 11:37 pm
How are you testing alk with RA? Or are you manually imputing it to the site?
Next

Return to Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron