Page 1 of 1

Programming from the interweb?

PostPosted: Wed Feb 17, 2016 12:02 pm
by Kungpaoshizi
Perhaps I missed it, but is there any plans to implement programming from the web?

I mean I'm an IT guy, so I can just take a random machine I have and plug it in and leave it, to RDP to it...

Buuuut, ya, wondered if this was going to be added. :)

*edit
I take that back, in reflection, the question should be, *can I program the outlets over the web?
I see the 'internal memory' section on the portal, and the dosing pump tab, but I believe I set up my doser by the timing of the outlet.
Can I adjust this time? Or are relay times and dosing pump stats completely different? (I assume the dosing pump stats are RA dosers?)

Re: Programming from the interweb?

PostPosted: Wed Feb 17, 2016 4:17 pm
by lnevo
I've gone over a year without changing my code. I try to do all using the internal memory which can be modified remotely.

It all depends on how you coded stuff. I try and use the dosing pump variables for any dosing related activity. You can use custom locations and a quick html form to read/set them as well. Post your code and lets start with one thing. Once you get the hang of it, I think you'll find it quite flexible

Re: Programming from the interweb?

PostPosted: Thu Feb 18, 2016 8:00 pm
by Kungpaoshizi
Makes sense..
I'll grab the code, probably after I get the other stuff I just ordered hooked up.
I used the main wizard, and set the outlet as a doser. (nice menu btw Roberto :D)
So from the sounds of it, it's probably that 'doser 1' in the memory section?

And if I'm understanding correctly, setting things via the wizard, ensures a baseline to revert to if the power goes out? (because memory will be lost?)

Re: Programming from the interweb?

PostPosted: Thu Feb 18, 2016 8:51 pm
by lnevo
Memory is persistent, so is hard coding obviously. Memory just lets you adjust but can be more of a challenge to troubleshoot or have us help because we can't see whats in memory.