web wizard

Community contributed apps

Posts: 95
Joined: Wed Sep 02, 2015 4:39 pm
PostPosted: Sun Feb 25, 2018 2:23 pm
is it down? it wont let generate code for me after going through all the setup

this is all i get

void setup() {
// put your setup code here, to run once:

}

void loop() {
// put your main code here, to run repeatedly:

}

Posts: 95
Joined: Wed Sep 02, 2015 4:39 pm
PostPosted: Sun Feb 25, 2018 6:06 pm
@ramai
Image

Posts: 12249
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Sun Feb 25, 2018 11:40 pm
I don't see nothing wrong.
Can you try a very simple code and report if you are still getting the same thing?
Roberto.

Posts: 95
Joined: Wed Sep 02, 2015 4:39 pm
PostPosted: Tue Feb 27, 2018 8:39 am
Yes sir I did. I explained what was going on in my pm
Image

Posts: 12249
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Tue Feb 27, 2018 8:56 am
I'm thinking something is failing in generating the code. That is why I asked you to try a plain vanilla code. I was able to generate just fine. So, it must be something you are choosing that I am not. I would like to find out so I can fix the bug, but I can't replicate the problem in here.
Roberto.

Posts: 95
Joined: Wed Sep 02, 2015 4:39 pm
PostPosted: Tue Feb 27, 2018 8:59 am
What triggered it for me was timed schedule on port 6 12pm-on till 6am-off... So on 18 hrs
Image

Posts: 12249
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Tue Feb 27, 2018 9:02 am
Ahhh. Let me try later today. Not in front of a computer now.
But, I don't even think the function supports that either. Have to check that too.
Roberto.

Posts: 12249
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Tue Feb 27, 2018 11:52 am
I found the issue.
https://groups.google.com/forum/#!topic ... nXn1a34d4w
Outdated javascript library.
I updated it and it should work now.
Can you try and report back?
Roberto.

Posts: 95
Joined: Wed Sep 02, 2015 4:39 pm
PostPosted: Tue Feb 27, 2018 12:10 pm
I can later this evening after work
Image

Posts: 95
Joined: Wed Sep 02, 2015 4:39 pm
PostPosted: Tue Feb 27, 2018 6:40 pm
it worked with those times now
Image

Return to Apps

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests