Adding more Temp Probe

Request new hardware or ideas for the controller

Posts: 28
Joined: Mon Mar 02, 2015 3:07 pm
PostPosted: Sun Jan 27, 2019 1:38 am
Hi
Need help with the code for adding 3 more temp probe

ReefAngel.AddExtraTempProbes(); tryed this but there no change in uapp and controller screen only default 3 temp
Image

Posts: 12455
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Sun Jan 27, 2019 11:50 am
Although they are there for you to use, they are not displayed in any of the apps yet.
You can set a custom var to display them as a work around.
Roberto.
User avatar
Posts: 5414
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:42 am
PostPosted: Sun Jan 27, 2019 1:49 pm
rimai wrote:Although they are there for you to use, they are not displayed in any of the apps yet.
You can set a custom var to display them as a work around.


Mine display in the UApp..

Posts: 12455
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Sun Jan 27, 2019 1:51 pm
I may have changed it then and forgot. :roll:
Roberto.

Posts: 160
Joined: Thu Nov 24, 2011 9:50 pm
Location: Golden, CO
PostPosted: Sun Jan 27, 2019 10:01 pm
rimai wrote:I may have changed it then and forgot. :roll:


I think you did that when I was inquiring about it a couple months ago :lol:

Though, It would be nice if we weren't limited to 6 ;)

I have 11 aquariums, the filtration room, and a gas heating loop I want to monitor. So I need 13 minimum and would like to display them on the UAPP..

Wife is getting me an android tablet for V-day to mount on the wall of the fish room to display the uapp.

I want to use the tablet to display the UAPP, push maintenance reminders, and log test results.

It's all coming together :D
Image

Posts: 28
Joined: Mon Mar 02, 2015 3:07 pm
PostPosted: Mon Jan 28, 2019 5:30 am
rimai wrote:Although they are there for you to use, they are not displayed in any of the apps yet.
You can set a custom var to display them as a work around.


Can u share the code
Image

Posts: 12455
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Mon Jan 28, 2019 11:53 am
Code: Select all
ReefAngel.CustomVar[0]=ReefAngel.Params.Temp[4];
Roberto.

Posts: 28
Joined: Mon Mar 02, 2015 3:07 pm
PostPosted: Mon Jan 28, 2019 2:07 pm
rimai wrote:
Code: Select all
ReefAngel.CustomVar[0]=ReefAngel.Params.Temp[4];


For 5 and 6th probe
It will be

ReefAngel.CustomVar[0]=ReefAngel.Params.Temp[5];
ReefAngel.CustomVar[0]=ReefAngel.Params.Temp[6];
Image

Posts: 273
Joined: Fri Jul 20, 2012 7:13 am
Location: Oakley, CA
PostPosted: Mon Jan 28, 2019 3:54 pm
Mayur wrote:For 5 and 6th probe
It will be

ReefAngel.CustomVar[0]=ReefAngel.Params.Temp[5];
ReefAngel.CustomVar[0]=ReefAngel.Params.Temp[6];


You would want to use this:
Code: Select all
ReefAngel.CustomVar[1]=ReefAngel.Params.Temp[5];
ReefAngel.CustomVar[2]=ReefAngel.Params.Temp[6];

Posts: 28
Joined: Mon Mar 02, 2015 3:07 pm
PostPosted: Tue Jan 29, 2019 12:38 pm
////// Place your custom code below here
ReefAngel.AddExtraTempProbes();
ReefAngel.CustomVar[0]=ReefAngel.Params.Temp[4];
ReefAngel.CustomVar[1]=ReefAngel.Params.Temp[5];
ReefAngel.CustomVar[2]=ReefAngel.Params.Temp[6];

////// Place your custom code above here


still no changes on the controller screen and app
Image
Next

Return to Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron