RA Star Port Labels

Do you have a question on how to do something.
Ask in here.
User avatar
Posts: 1429
Joined: Fri Mar 29, 2013 3:51 pm
Location: Oklahoma City
PostPosted: Mon Mar 09, 2020 5:58 pm
Is there a way to change the labels on these?

20200309_194827.jpg
20200309_194827.jpg (719.04 KiB) Viewed 467 times


Thanks,

--Colin

Posts: 12564
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Mon Mar 09, 2020 9:58 pm
Are you using the web wizard or Arduino IDE?
Roberto.

Posts: 3
Joined: Wed Jun 12, 2013 8:00 am
PostPosted: Tue Mar 10, 2020 3:28 am
Wizard. I can use the IDE if need be.

It seems like there was a function on the RA+ to assign labels on the screen. It's been a while and I can't remember. :mrgreen:

Posts: 3
Joined: Wed Jun 12, 2013 8:00 am
PostPosted: Tue Mar 10, 2020 3:50 am
ReefAngel.CustomLabels is the function on the Plus. Is there an equivalent on the Star?

Posts: 12564
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Tue Mar 10, 2020 11:13 am
On the webwizard, add these lines at the end of your code:
Code: Select all
// RA_LABEL LABEL_TEMP1=Room
// RA_LABEL LABEL_TEMP2=Display
// RA_LABEL LABEL_ATOLOW=ATO
// RA_LABEL LABEL_ATOHIGH=Skimmate
// RA_LABEL LABEL_ACTINIC=Gyre 1
// RA_LABEL LABEL_ACTINIC2=Actinic 2
// RA_LABEL LABEL_DAYLIGHT=Daylight
// RA_LABEL LABEL_DAYLIGHT2=Daylight 2
// RA_LABEL LABEL_PORT11=ATS Pump
// RA_LABEL LABEL_PORT12=ATO
// RA_LABEL LABEL_PORT13=Fan
// RA_LABEL LABEL_PORT14=ATS Light
// RA_LABEL LABEL_PORT15=Gyre
// RA_LABEL LABEL_PORT16=Heater
// RA_LABEL LABEL_PORT17=Skimmer
// RA_LABEL LABEL_PORT18=Return
Roberto.
User avatar
Posts: 1429
Joined: Fri Mar 29, 2013 3:51 pm
Location: Oklahoma City
PostPosted: Sun Mar 15, 2020 11:38 am
Got it. Thanks!

I also found out the Wizard can do it, if I'd bother to enter in the labels. :D

Return to How do I code ...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron