U-App Repo

Community contributed apps

Posts: 115
Joined: Mon Sep 17, 2012 12:41 pm
Location: Lincoln Park, Chicago, IL, USA 60614
PostPosted: Mon May 13, 2019 8:09 am
Fixed the issue with default labels. Been using this all weekend, and I've been happy with the results. No longer need to hit refresh or change screens to reconnect, which is a big improvement in usability. Let me know if you need anything else.

Posts: 115
Joined: Mon Sep 17, 2012 12:41 pm
Location: Lincoln Park, Chicago, IL, USA 60614
PostPosted: Thu May 16, 2019 2:17 pm
Trickling in more updates:

Fixed issued with dimming and RF sliders always showing 50% instead of actual percent value
Fixed issue with “Disconnected” not showing properly when connection lost
Fixed issue with “OK” not always showing properly after internal memory update

Plan to target the timeout issues when you try to update values to their same value next.

Roberto, do you think we’ll be able to get out the new version soon? Thanks!

Posts: 12459
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Thu May 16, 2019 2:26 pm
Yeah I can do it.
I was just waiting for all the updates to be completed.
But I'll release one out today and if there is more, I'll release them later.
Roberto.
User avatar
Posts: 5416
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:42 am
PostPosted: Thu May 16, 2019 6:47 pm
sbidny wrote:Trickling in more updates:
Plan to target the timeout issues when you try to update values to their same value next.


Similar issue with the relays if they reset. For instance, If i override a port on and my code put's it back to auto but then starts a timer or calls another function, you'll get the timeout there as well.

Posts: 115
Joined: Mon Sep 17, 2012 12:41 pm
Location: Lincoln Park, Chicago, IL, USA 60614
PostPosted: Mon May 20, 2019 7:57 am
Roberto, I noticed a bug caused by my cleanup of onMessageArrived(). It's a small change, and I have submitted a pull request to pick up the fix. I'd recommend pulling it in as soon as possible. It causes a timeout to occur every time you change mode or try to clear a flag, even though these actions succeed. Thanks!
User avatar
Posts: 5416
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:42 am
PostPosted: Mon May 20, 2019 4:07 pm
Is there an easy way to confirm if I have your version @sbidny?

Posts: 115
Joined: Mon Sep 17, 2012 12:41 pm
Location: Lincoln Park, Chicago, IL, USA 60614
PostPosted: Mon May 20, 2019 4:22 pm
lnevo wrote:Is there an easy way to confirm if I have your version @sbidny?


There are a few ways, but the easiest is probably looking at the top of the menu. It should say “Reef Angel Uapp 2.0.7.”

If it doesn’t, try clearing your browser’s cache. Just need to do for reefangel.com, but if you do for everything, that should work too.
User avatar
Posts: 5416
Joined: Fri Jul 20, 2012 9:42 am
PostPosted: Mon May 20, 2019 6:21 pm
Thanks that helped. I had to delete and recreate the bookmark (I think) on my phone. Will try a different way next time.

Posts: 12459
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Mon May 20, 2019 10:31 pm
Changes pushed.
Roberto.

Posts: 115
Joined: Mon Sep 17, 2012 12:41 pm
Location: Lincoln Park, Chicago, IL, USA 60614
PostPosted: Tue May 21, 2019 3:27 am
Thanks, Roberto. We probably need to do something different with the file versioning to ensure browser caches are being refreshed when new files are available. Will look into it.

In the meantime, it’s likely that many folks are still using the old version until their browser cache expires or is manually cleared.
Previous

Return to Apps

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests