Relay Charts Only Working for 1-3?

Related to the Portal

Posts: 118
Joined: Mon Sep 17, 2012 12:41 pm
Location: Lincoln Park, Chicago, IL, USA 60614
PostPosted: Mon May 20, 2019 1:19 pm
Roberto,

I was looking into adding the relay charts to the U-App, and in doing so, I noticed that only charts for relays 1-3 appear to be working. Is this a known issue? Something specific to my configuration?

Thanks!
-Steve

Posts: 118
Joined: Mon Sep 17, 2012 12:41 pm
Location: Lincoln Park, Chicago, IL, USA 60614
PostPosted: Mon May 20, 2019 1:25 pm
Just a little more info. When I hit the URL, I don't see any data beyond R3.

Posts: 12486
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Mon May 20, 2019 3:19 pm
Are you using those boxes?
If you don't use it, there is no history to show.
Roberto.

Posts: 118
Joined: Mon Sep 17, 2012 12:41 pm
Location: Lincoln Park, Chicago, IL, USA 60614
PostPosted: Mon May 20, 2019 3:31 pm
What constitutes "using?" Do relays need to be turning on and off, and if so, within what timeframe? Seven days?

Or do I simply need to have them configured? They are definitely showing up on the portal, and I am actively using the first four of them.

I think I need to look deeper, though. I can actually see four of the relays on the chart, but if I hit the URL, I only seem to get data back for r1, r2, and r3.

This is what I'm hitting...

Has data:

http://forum.reefangel.com/status/jsonp.aspx?id=sbidny&filter=r3&callback=?

No data:

http://forum.reefangel.com/status/jsonp.aspx?id=sbidny&filter=r4&callback=?

Posts: 12486
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Mon May 20, 2019 3:42 pm
You need one of the relays to be on at one point in time through the last 7 days
Roberto.

Return to Portal

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron