Why no more RF module?

Expansion modules and attachments

Posts: 35
Joined: Thu Nov 14, 2019 2:51 pm
PostPosted: Thu Mar 12, 2020 9:46 am
In my search. For powerheads, I still consider a pair of pm 10s for the back wall... But i see you can't order the RF module anymore. Any reason why?

Posts: 12564
Joined: Fri Mar 18, 2011 6:47 pm
PostPosted: Thu Mar 12, 2020 10:42 am
There has never been any help from Ecotech to support the product.
When they launched the new QD driver, they changed the communication protocol and it broke the sync we were doing with the drivers.
Roberto.

Posts: 35
Joined: Thu Nov 14, 2019 2:51 pm
PostPosted: Thu Mar 12, 2020 11:19 am
rimai wrote:There has never been any help from Ecotech to support the product.
When they launched the new QD driver, they changed the communication protocol and it broke the sync we were doing with the drivers.


Well that makes sense!! Another product off my wish list. Looks like I'll go with the reef octopus octopulse 2s then after all... They have 0 to 10 control native.

Return to Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron